Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Ce este euronetul?

Adăugat de Paul Matache la J, 03/17/2011 - 22:11

Mă interesează detalii despre piața de publicitate Internet

4.25
Scorul tău: None Medie: 4.3 (2 voturi)

Euronetul este o monedă virtuală destinată exclusiv proprietarilor de publicații Web şi care poate fi utilizată numai în cadrul sistemului Banner Exchange (piață pe care proprietarii de publicații Web pot să-și comercializeze sau să schimbe amplasare de bannere – vezi https://www.bursadereclama.ro). Acestă monedă ajută proprietarii de publicații, să facă schimb de afişări cu alţi proprietari înscrişi în sistem. În felul acesta, zonele de reclamă pot fi promovate reciproc şi se poate obține un trafic mai bun pe fiecare site aflat în proprietate. Unitățile euronet se acumulează în contul unui site dacă acesta gazduieşte reclama proprietarilor de publicații Web din sistem. Ulterior, în schimbul unităților accumulate pot fi demarate campanii de promovare pe site-urile partenere.

Pe Bursa de reclamă rata monedei virtuale euronet la euro este publicată pentru a veni în întâmpinarea proprietarilor de publicații Web care îşi pot calcula astfel mai uşor câştigurile de pe această piață şi pentru a-i ajuta în stabilirea unor bugete realiste pentru campaniile prin Banner Exchange.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.