Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Ce inseamna SEO?

Adăugat de George Lefter la M, 07/12/2011 - 11:07

Ce inseamna optimizare SEO?

0
Scorul tău: None

SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization – optimizare pentru motoarele de cautare. De asemenea, pe unele bloguri in engleza vei mai intalni SEO cu sensul de persoana care optimizeaza pentru motoarele de cautare – search engine optimizer – insa de cele mai multe ori SEO este folosit cu sensul de optimizare pentru motoarele de cautare.

Obiectivul principal al SEO este acela de a optimiza un site pentru ca acesta sa apara cat mai sus in motoarele de cautare pentru anumite cautari sau keyword-uri. Principalele motoare de cautare sunt Google, Yahoo si Bing, insa dintre acestea, cel mai folosit este Google (in Romania, peste 90% dintre persoane folosesc Google ca motor de cautare). De aceea, de multe ori cand vine vorba de SEO, in principiu este vorba de optimizare pentru a aparea pe primele pozitii in Google, celelalte motoare fiind neglijate.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.