Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Cât costă standardele ISO 9001? De unde este mai bine să fie procurate?

Adăugat de elena la J, 10/06/2011 - 00:00

De unde este mai bine să fie procurate?

0
Scorul tău: None

Puteţi achiziţiona aceste standarde astfel:

* Versiunea în limba româna de la ASRO (magazin online: http://www.magazin.asro.ro/ sau direct de la sediul ASRO din Bucureşti, strada Mendeleev)
* Versiunea în limba engleză/franceză/spaniolă/rusă/etc. de la ISO (ISO Online Shop: http://www.iso.org/iso/iso_catalogue.htm)

Costul standardelor este afișat pe siturile menționate. El este actualizat de organismele menționate și trebuie consultat la momentul achiziției. De unde este achiziționat ține de abordarea firmei legată de criteriile limbă și preț. Standardul este același.

Atenție la faptul că aveți nevoie de toată suita de standarde necesare pentru implementarea unui sistem de management al calității. Costul total al standardelor este posibil să fie mai mare. Un consultant ASRO va putea să vă ofere informații utile în acest sens.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.