Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Implementarea adevărată a unui sistem de management înseamnă şi profit?

Adăugat de OPRISAN FELICIA la M, 02/14/2012 - 16:47

Implementarea adevărată a unui sistem de management înseamnă şi profit?

0
Scorul tău: None

Conformitatea cu ISO9001 înseamnă că în firmă funcţionează un mod de lucru prietenos cu clienţii. Adică din punct de vedere al respectării cerinţelor clientului firma funcţionează eficace. Dar profit înseamnă că firma funcţionează eficient!
Este important să realizezi că la implementarea unor sisteme de management performante deobicei economiile nu se fac prin restrângerea resurselor alocate proiectului (buget consultant, cât mai puţin timp alocat proiectului), ci prin implementarea şi îmbunătăţirea unui sistem care să funcţioneze cât mai eficient (cu nişte costuri cât mai mici) pe termen lung.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.