Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

De unde pot cumpara consultanta pentru certificare ISO9001?

Consultanță pentru certificare ISO 9001 poate fi achiziționată de la orice firmă de specialitate sau de la experți independenți. Nu există o rețetă în selecționarea furnizorului de consultanță. Unele firme optează pentru experți independenți cu experiență de audit în cadrul organismelor de certificare. Altele preferă firme de consultanță mari cu expertiză nu numai în sisteme de management ci și în alte domenii privind dezvoltarea afacerii. O căutare Google cu cuvintele cheie “consultanta ISO 9001” pune în evidență oferta generoasă de consultanță existentă la ora actuală pe piața din România.

Puteți evalua oferta publicată pe Internet a zeci de firme și puteți aplica propriile criterii de alegere. Nu puteți da greș deoarece o implementare ISO 9001 fără consultanță cu siguranță va fi mult mai dificilă și mai riscantă.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.