Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Care este suma maximă pe care o pot primi sub formă de alocaţie nerambursabilă şi cum stabilesc contribuţia proprie a firmei?

Adăugat de Paunescu la M, 01/04/2012 - 12:20

Reprezint o întreprindere mică. Care este suma maximă pe care o pot primi sub formă de alocaţie nerambursabilă şi cum stabilesc contribuţia proprie a firmei?

0
Scorul tău: None

Valoarea maximă a finanţării nerambursabile ce poate fi solicitată este de 6.450.000 lei, iar intensitatea maximă a finanţării acordate din totalul costurilor eligibile este de:
- 60% pentru investiţiile realizate în Regiunea Bucureşti Ilfov
- 70% pentru investiţiile realizate în restul regiunilor
Contribuţia proprie reprezintă procentul din suma cheltuielilor eligibile ale proiectului, care va fi suportată de către beneficiar. Orice cheltuială neeligibilă precum şi orice cheltuială conexă ce va apărea în timpul implementării proiectului va fi suportată de către solicitant/beneficiar, dar nu va fi luată în caicul la determinarea contribuţiei proprii a solicitantului/ beneficiarului. în cadrul POS CCE(Programul Operaţional Sectorial in Creşterea Competitivitatii Economice), contribuţia în natură nu este eligibilă.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.