Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Cum se poate obține o certificare pentru managementul de proiecte?

Adăugat de Paul Matache la M, 01/03/2012 - 01:00

Cum se poate obține o certificare pentru managementul de proiecte?

0
Scorul tău: None

Exista multe posibilități de certificare a competențelor de manager de proiect. Serviciile de acreditare sunt oferite de regulă de către asociații profesionale care stabilesc și cerințele de certificare.
Standardul SR 13465:2007 “Cerințe pentru certificarea personalului în managementul proiectelor și programelor” stabilește criteriile de certificare a managerilor de proiect în România. Standardul este un standard național și are la bază următoarele documente ale asociațiilor profesionale: IPMA Competence Baseline (ICB), Body of Knowledge (APM), Beurteilungsstruktur (VZPM), PM-Kanon (PM-Zert), Critѐres d’analyse (AFITEP), Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMI).
Pentru a obține un certificat de manager de proiet în România puteți să vă adresați Asociaţiei Project Management Romania pentru a vă pune la curent cu cerințele de certificare. Informații despre asociație puteți găsi pe situl organizației la adresa http://www.pm.org.ro/.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.