Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Cum pot afla organismele de certificare ISO 9001 care sunt acreditate?

Adăugat de mihaela.gheata la V, 01/06/2012 - 01:00

În prezent singura autoritate de acreditare a organismelor de certificare din România este RENAR.
Lista organismelor acreditate poate fi găsită pe situl RENAR. Toate organismele de evaluare a conformităţii (OEC) sunt afişate într-o tabelă, sortate în ordine alfabetică după nume. Căutarea se poate face după următoarele criterii:

- Cuvânt cheie
- Activitate
- Număr certificat
- Nume OEC
- Localitate

Dacă doriți mai multe informații Selectaţi organismul de certificare. Detaliile, precum şi linkurile către certificatul de acreditare (respectiv anexa acestuia) vor fi afişate în partea de jos a ecranului.

Organismul de certificare nu trebuie să fie neapărat acreditat. Alegerea organismului de certificare depinde de contextul în care veți folosi certificatul. Dacă cerințele de afaceri permit, atunci nu este nici o problemă să apelați la serviciile unui auditor de terță parte neacreditat. In acest caz este necesară o bună cunoaștere a competențelor furnizorului serviciilor de audit pentru a vă asigura că rezultatele auditului sunt utile îmbunătățirii proceselor din cadrul organizației dumneavoastră sau că certificatul este acceptat de partenerii de afaceri.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.