Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

De ce trebuie sa folosesc CRM cand am Ms Outlook si Ms Excel ?

Adăugat de Nicoleta Ion la M, 05/02/2012 - 10:59

De ce trebuie sa folosesc CRM cand am Ms Outlook si Ms Excel ?

0
Scorul tău: None

O persoana care foloseste de cativa ani aceste aplicatii, in activitatea curenta, este reticenta la folosirea altei aplicatii care in esenta face cam acelasi lucru. De cele mai multe ori ne scapa din vedere valoarea ascunsa a utilizarii acestui gen de aplicatie care, din punctul meu de vedere, este cel mai important. Centralizarea si standardizarea datelor introduse de catre oamenii de vanzari, este cel mai pretios lucru pe care CRM il ofera companiilor. Se consuma resurse enorme pentru generarea de rapoarte pe perioade mai lungi de timp ( trimestriale, semestriale, anuale, multianuale) , mai ales cand fluctuatia in firma este ridicata iar majoritatea pleaca cu 'agenda personala' fara sa lase nici un statut celui/celor care preiau responsabilitatile lui.
Pe baza acestor date stocate, se pot face in timp real rapoarte privind analiza activitatii departamentului in functie de perioada/produs/zona.
Deasemenea tot aceste date pot constitui baza realizarii unor previziuni privind vanzarile.
In plus, CRM ofera posibilitatea de conectare a Ms Outlook si Ms Excel la aplicatie ceea ce duce la usurinta utilizarii aplicatiei.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.