Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Unde pot să găsesc Convenţia de la Strasbourg din 28.01.1981 cu privire la protecţia datelor personale? Există un site care conţ

Adăugat de Paul Matache la M, 10/09/2012 - 00:00

Lista Completă a tratatelor Consiliului Europei se găseşte la adresa de mai jos:
http://www.conventions.coe.int/

În această listă se găseşte şi Convenţia pentru protecţia individului cu privire la prelucrarea automata a datelor personale (Convention for the Protection of Individuals with Regard to Automatic Processing of Personal Data, ETS 108)

Atenţie, scopul acestei convenții este de a asigura la nivelul fiecărui teritoriu, pentru fiecare individ, indiferent de naționalitatea sau rezidendența sa, respectarea drepturilor și libertăților sale fundamentale și, în particular, dreptul la viață privată, în ceea ce privește prelucrarea automată a datelor cu caracter personal care îl privesc.

O copie în limba engleză, în format .pdf, a acestui document puteţi găsi şi pe acest sit în secţiunea Prezentări

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.