Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Se poate scrie o pagina de prezentare a firmei pe Wikipedia?

Adăugat de mihaela.gheata la L, 12/10/2012 - 01:00

Cum se poate scrie un articol pe Wikipedia?

0
Scorul tău: None

Așa cum este binecunoscut Wikipedia este o enciclopedie generală, disponibilă pe Internet în mai multe limbi, având conținut deschis publicului, atât pentru utilizare cât și pentru dezvoltare. Această enciclopedie online este dezvoltată prin colaborarea voluntară a unui mare număr de persoane și administrată de fundația non-profit Wikimedia.

Multe dintre organizații folosesC Wikipedia pentru a se prezenta pe Internet. Nu trebuie pierdut însă din vedere că Wikipedia este un sit web cu misiunea neutral și non profit de a educa. Utilizarea Wikipedia în scopuri de reclamă nu este încurajată. Se poate face o publicitate în mod discret prin link-uri la alte resurse de informative.
Pentru a afla cum se poate publica un articol pe Wikipaedia va trebui să vă documentați asupra modului în care se poate scrie un articol. Veți găsi documentație în limba română la adresa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Primul_t%C4%83u_articol

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.