Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Ce este un keylogger?

Adăugat de Manea Andreea la J, 11/15/2012 - 11:37

Keylogger-ul realizeaza o actiune de urmarire a tastelor apasate de la tastatura, in scopul de monitorizare si inregistrare a semnalelor trimise de la tastatura,astfel incat persoana care utilizeaza tastatura nu are cunostinta ca actiunile sale sunt supravegheate. Metode cu ajutorul carora are loc procesul de keylogging sunt hardware si software bazate pe acces, la cele de analiza electromagnetica si acustica. Pentru a evita astfel de sisteme este recomandata folosirea de sisteme anti-virus/anti-spyware. De asemenea exista aplicatii dedicate de detectie a sistemelor de keylogging, anti-keylogger.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.