Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Noul standard ISO/IEC 27001

Adăugat de Vlad Rosca la L, 02/10/2014 - 01:00

Pînă la ce dată trebuie făcută trecerea la noua versiune a standardului ISO/IEC 27001?

0
Scorul tău: None

Aceasta este o problemă numai pentru organizațiile care au implementat deja un sistem de Management al Securității Informației în baza referențialului ISO/IEC 27001:2005.

Aceste organizații vor trebui să-și actualizeze Sistemul de Management al Securitatii Informației pentru a fi conform cu cerințele noii editți a standardului.

Standardul este reorganizat și introduce cerințe noi ceea ce implică o revizuire a întregii documentații de sistem și o perioadă de operare pentru preluarea tuturor modificărilor în cadrul organizației.

Perioada de tranziție la noua versiune a standardului nu a fost încă stabilită dar în baza experienței anterioare, cel mai probabil, aceasta va fi de doi ani de la data publicarii noii ediții.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.